¿Por qué comemos? ¿Cómo afecta lo que comemos a nuestra salud? ¿Y al planeta?
Toma una manzana entre tus manos y descubre todas las respuestas. Averigua de dónde vienen sus nutrientes y por qué nos benefician, cómo percibimos su sabor, qué podemos hacer con los restos de este alimento y qué ocurre si plantamos su semilla. ¡Aprende a comer de forma sostenible!
Autor:
Patricia Geis Biografia: Patricia Geis, barcelonina, és dissenyadora gràfica, autora i il·lustradora de llibres infantils. Els seus llibres s’han publicat en nombrosos països i han guanyat diversos premis, entre ells el Visual 2009, «A l'Abord d’Art» 2010, el White Ravens 2011, el Premi Junceda 2015, i el Filaf 2017, tots per la seva col·lecció de llibres d’art de Combel Editorial.
Aquest Sant Jordi serà més Sant Jordi que mai! Jaume Copons i Liliana Fortuny, els creadors de les sèries de novel·la gràfica L’Agus i els monstres...
Llegiu-ne més
Celebrem el 56è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, que ha estat atorgat al lingüista, escriptor i traductor Albert Jané i Riera. Òmnium...
Llegiu-ne més
Presentem El més millor!, el nou àlbum de Beatrice Alemagna, en el qual l’autora aborda amb molt d’humor les rebequeries dels més petits. Es...
Llegiu-ne més
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies), tant pròpies com de tercers per millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que ens dones permís per fer-ho.